Pàgina d'inici > vídeo > Alguns vídeos

Alguns vídeos

Llistat de vídeos mostrats durant la sessió de videoblogging amb en Joan Planas:

Categories:vídeo Etiquetes: ,
 1. laranna
  febrer 17, 2008 a les 10:10 am

  Com que veig que sóc la més matinera aquest Diumenge, he decidit escriure-us!

  Tots els vídeo que vam veure durant la sessió d’en Joan Planas, eren sorprenents. Els coneixia tots, potser no els havia vist, però n’havia sentit parlar! No sé si és perquè estic dins d’aquest món audiovisual o perquè són vídeos que s’han de conèixer a nivell mundial i global!

  Jo crec que són espectaculars… i amb molt bones iniciatives.
  Està clar que les noves tecnologies poden ajudar a fer denuncia social!

 2. mireiaportabella
  febrer 17, 2008 a les 10:53 am

  Em van agradar molt els vidios que ens va passar en Joan Planas a la sessió de dijous.
  Són un clar exemple delque pots arribar a fer amb el videoblogging.
  Segurament, si envies un vidio així a la televisió no li fan molt de cas; però posan-te’l a la xarxa i que tingui tant èxit, fa que els mitjans tradicionals s’interessin per ells i els vulguin treure a la llum pública.
  El que més em v sorpedre va ser que ell era el noi d'”abrazos gratis”! No m’ho hagués imaginat mai!
  Interessan 🙂

  ,,mireia

 3. elenapuertas
  febrer 17, 2008 a les 11:24 am

  A mi em va fer reflexionar sobre la capacitat que tenim nosaltres de influir en el món. El cas de Air Madrid és un exemple clarísim. Ara nosaltres ens podem convertir en propis gatekeepers sense voler-ho.
  Si el móvil va ser una revolució que mai hagessim imaginat que fos capaç de convertirse en una necesitat prácticament biológica, ara cal plantejar-se si la cámara de video l’hem de tenir a punt per mostrar el nostre voltant en questions de segons.

 4. fisasytimoneda
  febrer 17, 2008 a les 12:02 pm

  Pel que fa als videos que el sr. Joan Planes ensva mostrar l’altre dia a classe, em quedaría amb la capacitat que tenen els anuncis o la publicitat per captar la nostre atenció. Avui en dia, els anuncis que es fan, tenen un unic objectiu, que som nosaltres. Jo crec en la meva teoria sobre la publictat, que és la següent: Si nosaltres, el públic no fessim cas dels anuncis o no en fessim cap coneixament sobre la seva aparició, crec que la publicitat avui en dia no tindria futur, és a dir, sese nosaltres, la publicitat no seria res.

  *N E L L Y*

 5. Pol Smith
  febrer 17, 2008 a les 1:22 pm

  M’ha encantat el vídeo de Dove i la seva rèplica.. no conec ben bé aquest món de la publicitat viral, i m’ha semblat molt interessant.

  És quelcom semblant al “we are the web” de la web 2.0, encara que en aquest cas seria “we are the advertising” amb la publicitat; no?

 6. febrer 17, 2008 a les 1:51 pm

  Una gran película V de Vendetta. Un buen ejemplo de que el cine de vez en cuando saca alguna joya que nos hace pensar. Aunque mucha gente se la pierde por “miedo” a la estética visual del film. La temática es parecida a 1984 de Orwell, una de mis obras favoritas, por lo que quizás me ha parecido tan impactante la película. Os animo a verla. Sobre los otros vídeos: interesante el enfoque de que se puede conseguir con la imagen. No es posible pensar en ninguno de los ejemplos puestos en forma textual, ya que es la imagen la que le da la fuerza al mensaje.

 7. raqferllom
  febrer 17, 2008 a les 3:26 pm

  Ja en es moment en que vaig veure es vídeo de AirMadrid quan hi va haver tot es merder, ja em va impactar. Relament pot ser molt perillós sa manera d’influenciar en una decisió. Fins aquell moment l’únic que havíen aconseguit era un munt de queixes que no servíen de res. Amb aquest vídeo van aconseguir el seu objectiu final, veure sa realitat.
  Per altra banada recomano V de Vendetta, es molt bona!

 8. Pol
  febrer 17, 2008 a les 4:21 pm

  Per la meva opinió en Joan Planas su va currar moltissim, ens va aportar text e imatges audiovisuals que van aclarar moltissim el poder que pot tenir un simple blog o un simple video, l’important es que grabem la realitat i que fem de les imatges una noticia real i veràs.
  Encara que com ja hem vist a V de Vendetta a vegades les mentides forman la realitat

 9. febrer 17, 2008 a les 4:55 pm

  Alucinante lo de Air Madrid! La verdad es que eso si que es “high technology” y lo demás son tonterías.

  Tengo un amigo bastante aficionado a grabar y colgar todo lo que cree que puede ser útil o considera oportuno informar.

  Como bien hemos dicho, las noticias no debemos dejarlas de la mano de políticos, sino que la gente de a pie debemos ser los verdaderos informadores.

 10. Fran
  febrer 17, 2008 a les 7:00 pm

  La veritat és que el vídeo d’Air Madrid impacta bastant perquè un no s’imagina que un avió pugui volar en aquestes condicions, possant en perill la vida dels passatgers i d’altres possibles afectats.

  Per altra banda, sorprén el fet de com s’utilitzen els videos per fer campanyes publicitàries, com a l’anunci de Dove o el de Levántate ZP; que a més causen polèmica als mitjans.

  I personalment, la campanya dels Free Hugs m’encanta!

 11. nachogarcia
  febrer 17, 2008 a les 7:23 pm

  En el blog http://www.newscore.wordpress.com he penjat un article sobre marketing viral que crec que pot ser entenedor per la gent que encara no està relacionada amb el concepte.
  Una pregunta, com és que quan seleccionem un link en el blog de l’assignatura s’obre sobre el mateix document i no es desplega un altre pestanya, fet que faria que fos més cómode per la seva lectura.

 12. nuria
  febrer 17, 2008 a les 8:16 pm

  Els vídeos que Joan Planas ens va mostrar els vax trobar molt interessants. Yo no en coneixia practicament cap. Sí que havia sentit a parlar sobre el de “abrazos gratis” i el de “levántate ZP”. El que em va cridat molt l’atenció va ser el de “Air Madrid, viaje al infierno”. Crec que amb el video es va fer una crítica que gràcies a les imatges ho va conèixer molta gent i se’n va fer ressò.

 13. Fran
  febrer 17, 2008 a les 8:27 pm

  Núria, abans del vídeo ja s’havia criticat a la companyia d’Air Madrid, però no s’havia demostrat.
  Va ser a partir de la grabació de l’argentí, quan es va prendre seriosament el cas fins al punt que va sortir a tots els mitjans de comunicació i la companyia es va enfonsar.

  Aquí es demostra la força que podem arribar a tenir els usuaris d’internet, que ja no som només usuaris.

 14. Cristina Suárez
  febrer 17, 2008 a les 8:58 pm

  El que més m’ha sorprès d’aquests vídeos, es la mala interpretació que han fet els mitjans tradicionals, en aquest cas la televisió amb el vídeo de “Levántate Zapatero”. No es van quedar amb el missatge, que era una manifestació en favor de la pobresa sinó que es preguntaven una i altre vegada si aquell vídeo era real,si de debò s’havia robat la cadira de Zapatero, fins que van descobrir que era un muntatge molt ben fet, deixant de banda la intenció per la qual es va gravar aquest vídeo. I llavors et preguntes, tot aquest enrenou serveix per alguna cosa?

 15. sara osuna
  febrer 17, 2008 a les 9:06 pm

  Yo estoy de cuerdo con Cris en que la gente solo se preguntara si era cierto que habían robado la silla de Zapatero y no porque habían hecho un video así. Sin embargo, creo que los que hicieron el video tendrían que a ver imaginado algo así. Al fin y al cabo, en mi opinión, la sociedad hemos demostrado ya en más de una ocasión que no nos preguntamos porque la gente hace lo que hace. Damos por hecho que estan locos, que son unos frikis, que se aburren, etc.

 16. sara osuna
  febrer 17, 2008 a les 9:11 pm

  Estoy de acuerdo con Edu en que V de Vendetta es una gran pelicula. Se agradece ver películas que te hacen reflexionar sobre lo que pasa en el mundo.

 17. febrer 17, 2008 a les 9:28 pm

  V de Vendetta for president!

  Estic d’acord amb tots vosaltres. Tot genial.

  Els videos… què dir? Jo em passaria sessions de classe veient videos que és com més podem aprendre i no tanta paraula! :p

  Personalment, el de “free hugs” és genial perquè més d’un agrairà que algú li dongui una forta abraçada, a més a més, que moooolt tendre i original. El video de Dove… què dir? Tampoc ens ve massa de nou el tema… “anem a fer dones imposibles amb el photoshop”. Video polític em callo. Video Air Madrid… més del mateix. Però ens podriem fer d’or grabant “pifies” com aquestes pel món.

  Em quedo amb una frase que ha dit en Joan Planas per a tot aquest debat: La cámara nunca filmó nada, saber mentir para hacer el bien, para contar verdades, es un arte.

 18. febrer 17, 2008 a les 9:48 pm

  M’encanta el video de Dove, és un claríssim exemple de les bestieses que es poden fer avui dia amb els ordinadors i la tecnologia. Realment, la noia de l’inici del video, no té res a veure amb el resultat final que apareix a la tanca publicitaria.

  El video de “abrazos gratis” també està molt encertat, transmet molta energia, i una simple abraçada puja l’ànim a qualsevol.
  Recordo l’any passat, mentre grabaven el video per al workshop, vem trobar-nos un grup de gent a Plaça Catalunya, amb els cartells de “abrazos gratis”, els varem grabar, i surten al video de “daily life in Eixample”.

  El de la cadira del Zapatero és molt graciós i fins i tot va haver-hi qui s’ho va creure!!!

 19. oscardorado
  febrer 17, 2008 a les 10:41 pm

  Es lamentable observar como estaba el avión de la compañia Air Madrid.Un avión que no cumplía en ningún momento los requisitos para transportar a usuarios en su interior.
  Lo importane de esto ha sido que grácias a una cámara de vídeo se ha podido mostrar a más gente el lamentable estado del avión.

 20. oscardorado
  febrer 17, 2008 a les 10:44 pm

  Curiosa campaña Abrazos Gratis de Joan Planas. En fin, que más hay que hacer para cambiar la mentalidad de la sociedad jeje
  Es una muy buena idea con una clara intención : repercutir en nosotros y cambiar neustra conciencia. En un mundo donde interesa lo material y donde se esta perdiendo la esencia de las personas.

 21. febrer 17, 2008 a les 11:16 pm

  Hola
  Estoy de acuerdo con Oscar en que el estado del avión de la compañía Air Madrid era totalmente lamentable. No me puedo explicar como podían tener el avión en esas condiciones. La persona que grabó eso con una cámara y lo colgó en Internet realizó un buen trabajo porque cosas así son las que no se pueden permitir de ninguna manera y se tienen que denunciar.

 22. febrer 17, 2008 a les 11:19 pm

  M’agadaria comentar que vaig trobar molt interessant la classe de dijous. En Joan es molt enrollat i com diu ell un ‘freakie’ pero la veritat es que te grans coneixement sobre internet i els blogs.
  Es un plaer poder haver estat am el creador de ‘ Regalo abrazos’!!

 23. febrer 17, 2008 a les 11:22 pm

  El video de Air Europa em va semblar lamentable ja que no pots oferir uns serveis en aquestes condicions. Es important que la gent denuncii aquest fets ja que la nostra seguretat esta per sobre de tot.
  Ademes els avions es el transport més segur del món, pero tambe molt temut per molta gent.

 24. laia altayó
  febrer 17, 2008 a les 11:50 pm

  L’assumpte de Air Madrid és un clar exemple de l’ús que poden tenir aquests vídeos si els publiquem a la xarxa.Els podem utilitzar per denunciar o simplement per exposar.Tot i això, hem de tenir amb compte que si els publiquem a youtube per exemple perdem tots els drets sobre ell.

 25. laia altayó
  febrer 18, 2008 a les 12:15 am

  Crec que la campanya del Joan Planas ‘abrazos gratis’ és una molt bona iniciativa, ja que parteix de la base que no costa res, ni a nivell de material, ni recursos, ni econòmic. Tant sòls requereix de que algú vulgui abraçar a un altre a canvi de res més que fer feliç a algú. Amb petits canvis es poden aconseguir grans canvis.

 26. paulopez
  febrer 18, 2008 a les 3:17 am

  El video de los abrazos gratis, a dado la vuelta al mundo y a sido copiado en muchas ocasiones, no hay mas que ver en el youtube.
  En más de una ocasión me a tocado vivirlo en las ramblas.

 1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: