Pàgina d'inici > vídeo > Un post per a comentaris

Un post per a comentaris

Escric aquesta entrada només per a obrir la porta als comentaris sobre la sessió de videoblogging amb en Joan Planas. Abans de diumenge penjaré un altre text.

Anuncis
Categories:vídeo Etiquetes:
 1. Eli
  febrer 15, 2008 a les 1:43 pm

  En Joan Planas, tot un personatge que no té vergonya de fer el pallasso, ni de posar-se un nas vermell per captar l’atenció del seu públic, o això és el que ens va demostrar.

  Ara, sobre la conferència, interessant. El que més destacaria i que vaig trobar molt bé va ser tota aquella aportació d’exemples sobre la força que pot tenir un vídeo penjat a la web. I totes les conseqüències que se’n poden derivar. La veritat és que em va impactar molt, sobretot el cas d’ “Air Madrid“. La veritat és que t’arriben i et dones compte que amb una simple càmara, tu, pots fer quelcom.

  El videoblogging és poc conegut però ben segur que en un futur (bastant pròxim) adquirirà una gran força i rellevància . Ja diuen que de vegades val més una imatge que mil paraules, sempre i quan siguem honestos.

  Per cert, la Mireia també en va parlar de la conferència en el seu bloc. Ho dic per qui vulgui comentar també hi ha aquests entrada sobre aquest mateix tema. I vinga, comenteu als blocs que així la cosa es farà més interessant i donarà més joc.

  Eli ^^

 2. Pol
  febrer 15, 2008 a les 3:31 pm

  Estic totalment d’acord amb el que la Eli diu que el Joan Planas no te vergonya de res, o al menys aixó semblava….

  Jo vaig trobar una sessió molt interesant sobre tot lo dels mitjans convencionals com la televisió que moltes vegades agafen videos del you tube o de qualsevol racó de la xarxa per utilitzarlos per a informatius etc…

 3. paticirera
  febrer 15, 2008 a les 5:08 pm

  Joan Planas, quin person!!, jeje. Un noi que va acaparar tota l’atenció, el que deia, ho deia amb broma però amb tot el sentit del món. Va estra molt intersant el que va dir. El que jo destacaría és el que va dir de fer bon ús del vídeos, no fer com ONO amb “Abrazos gratis”

 4. febrer 15, 2008 a les 5:58 pm

  Una sesión muy interesante. No tanto el aspecto técnico (se supone que ya sabemos que son los planos), pero muchísimo más por la labor que se tomó Joan en intentar incentivar nuestra creatividad. El que creamos un videoblog lo veo como una gran idea, el problema está en que habrá que comprar una cámara. Podrían habernos proporcionado una cámara a todos en la clase a principio de la carrera, no creéis? En otras universidades (privadas) les dan portátiles… o al menos haber organizado una especie de convenio con alguna empresa para comprarlas todos a menor precio (40 cámaras son más baratas que 1).

  Bueno basta de quejas, en serio creo que se puede aprender mucho de personas con una voluntad como la de Joan de crecer con cada proyecto, sobre todo ya que nuestro oficio requiere muchísima práctica.

 5. febrer 16, 2008 a les 12:00 pm

  ¡Una sesión realmente muy interesante y a la vez muy didáctica! La verdad es que estoy aprendiendo mucho sobre un mundo que pensaba dominar…Internet está creciendo a una velocidad de véritigo. Me ha gustado sobre todo la refelxión que hizo sobre las imágenes en internet, como bien decía: “les imatges de vegades tenen més força que un text”. Lo hemos visto claro en el caso de la denuncia de “Air Madrid”, como un simple video pudo llegar tan lejos…http://www.youtube.com/watch?v=p8jiIBUvZck. Así que ya podemos ahorrar todos y comprarnos una cámara HD o proponer, como bien dices Edu, que la universidad nos ayude un poco…

 6. febrer 16, 2008 a les 2:10 pm

  La sessió de Joan Planas em va agradar bastant tot i que crec que es va extendre massa, per exemple, en la tipologia dels plans (temari ja donat a primer…).

  Per altra banda, em va sorpendre l’humor amb el qual parlava tot i que això i la naturalitat va fer el discurs més amè.

  Finalment crec que va ser molt interessant els exemples que va donar. La majoria d’ells em van sorpendre molt; air madrid, la noia retocada per photoshop…

  Un noi jove, amb idees clares!

 7. aTimoneda
  febrer 16, 2008 a les 2:50 pm

  Buenas!!

  A mí también me gustó bastante la intervención de Joan Planas este jueves pasado.
  De todas formas, con el calor que hacía ahí dentro y con la última parte en la que se extendió un poco más de lo previsto se me hizo un poco cuesta arriba.
  No obstante, me gustaría remarcar que la visita de este famoso video-bloger no dejó indiferente a nadie…

  Saludos… 😉

 8. febrer 16, 2008 a les 3:59 pm

  Estic d’acord amb tots els comentaris, només afegiria un altre aspecte que em va cridar l’atenció i que em va ajudar, i és la passió per allò que s’ens dóna i que ens agrada. Treure el màxim profit de nosaltres mateixos, donar el màxim. Ell no era el típic de classe de bones notes, al contrari, però ell ha sapigut triomfar d’una altra manera. Ha posat passió en la seva professió, i crec que aquest és el secret de l’èxit. Trobar allò que ens agrada, i sol coincidir amb el que s’ens dóna bé, i exprimir-se al màxim per créixer i ser molt bon professional.

  Em va agradar molt la sessió.

 9. judithgegundez
  febrer 16, 2008 a les 5:02 pm

  Una conferencia bastante interesante.
  A pesar del calor que hacía, Joan Planas consiguió que la charla no resultara aburrida.

  Él también ha hablado de nosotros!

  http://joanplanas.com/2008/02/15/los-artistas-mienten-para-decir-la-verdad/

 10. laranna
  febrer 16, 2008 a les 5:22 pm

  Com ja he escrit al blog de Joan Planas jo vaig comentar que era un “teatreru”, i sent jo d’aquest món de la faràndula, per mi això significa que la classe va estar molt bé.
  És veritat que la calor i la incomoditat d’estar 2 hores en una cadira no van jugar al seu favor, tot i així el fet que ens poses vídeos, powers improvisats (que al pobre li havia “petat” el seu ordinador) i fes bromes que xocaven amb el ritme de la classe, va ajudar, i molt a amenitzar la sessió.

  A mi em va agradar! De fet al començament de la classe no em funcionava el PC i el noi (tot amable) que no em coneixia, s’acosta, em fa una broma i me l’arregla. I vaig pensar: Ai! mira quina gràcia, que trempat (expressió de poble)…

  Per tant a mi m’agradaria que tornés i acabés d’explicar-nos 4 coses que l’altre dia el temps i la gana apretaven i el final va ser una mica confús i atrafegat, no creieu?

  Lara*

 11. laranna
  febrer 16, 2008 a les 5:23 pm

  Per cert, la idea de l’Edu de comprar 40 càmeras no em sembla tan esbojarrada! Que amb la inverssió de futur que fem… no els hi costaria tant, e?

 12. febrer 16, 2008 a les 5:57 pm

  Realment ha estat un encert convidar akest gran personatge anomenat Joan Planes, penso que de cara a les següents classes seria interesant convidar a persones relacionades amb akest mon k ens poden aportar la seva experiències i motivar-no’s encara més.

  Destacar la ilusió d’en Joan k keda palesa a la seva web amb el comentari que ha dedicat a la sessió.

 13. elenapuertas
  febrer 16, 2008 a les 8:07 pm

  Sergi estic amb tu amb el tema de convidar a gent professional que ens pugui aportar experiència i motivació. I si a més ho fan amb un to d’humor com el cas d’en Joan Planas, encara millor. Tots estem ben agraïts d’aquesta oportunitat, ha estat força açertat convidar-lo. Fins i tot quan ens explicava el tema del llenguatge del plànols encara ja saber-ho, amb la seva gràcia semblava nou i tot! Toni esperem que continuis convidant a gent tan interessant. Jo ja li he proposat que es plantegi el treballar a la universitat. Penso que se li donaria bé, a més a més en el seu post diu que li encanta el món universitari.

 14. febrer 16, 2008 a les 9:46 pm

  Celebro que us hagi agradat, però en part em sorprèn. Em pregunto per què la satisfacció i les ganes que mostreu en aquests comentaris no les vaig veure durant la classe… Era una sessió que us convidava constantment, però… en fi, com que tornarà per acabar d’enllestir i fer una pràctica, espero que llavors us expresseu més.

 15. febrer 17, 2008 a les 10:48 am

  Sa veritat és que una de ses coses que més em vàren impactar a mí és, que sent tan jove, s’agués arriscat a dedicar-se a un món que encara está tan per descobrir. Sa classe va estar molt interessant, sobretot per que crec que molts de nosaltres desconeixíem totes ses possibilitats que oferíen els videoblocs.
  Jo també m’apunt a sa moció d’inverssió en càmeras!que ja sabem que no és gens econòmic aquest tipus de material, però és el que hi ha…

 16. mireiaportabella
  febrer 17, 2008 a les 10:49 am

  La sessió de la classe de Joan Planas va ser molt interessant.
  Em va agradar la manera en la que ens va explicar, i la seva ironia envers els petits problemes tècnics que van surgir inesperadament.
  A més, inconscientment, tens ganes d’entrar al seu blog per xaferdejar les seves entrades. És una amnera més per cridar l’atenció i rebre més visites.
  Molt interessant.

  ,,mireia

 17. fisasytimoneda
  febrer 17, 2008 a les 11:38 am

  En joan planes és una very big person!!!..La cosa que em va cridar més l’atenció és la seva capaciat d’obertura expressiva cap a altres persones, és a dir, és una persona molt oberta i alhora graciòs.¡…ijijijijij:)!!..Jo crec que amb professors com ell s’aprèn molt…i crec que vem aprendre bastant!!!

  *N E L L Y*

 18. Pol Smith
  febrer 17, 2008 a les 2:27 pm

  No vaig conèixer en persona a en Joan Planas però per tot el que he vist i llegit (al seu blog i amb la gent de la classe) em sembla molt.. artista. I la ironia i l’humor que utilitza en general és una evidencia de que ho disfruta.

  En el futur, espero, aquest tipus de persona relacionat amb la seva concepció de Internet no sigui tan excepcional

 19. febrer 17, 2008 a les 3:17 pm

  L’alegria que transmet en Joan quan parla dels seus projectes és perquè neixen de la passió, de l’amor per a allò que i el convenciment que amb un gest, amb una actitud, amb un vídeo, potser, podem contribuir a millorar el món. Si ho fem en el nostre entorn més immediat, ja és un gran pas. Si sessions com aquesta serveixen perquè us encomaneu d’aquestes ganes, l’assignatura ja serà un èxit.

 20. febrer 17, 2008 a les 7:06 pm

  És molt important que un tingui alegria pel que fa. Si a en Joan no li entusiasmés el tema dels videoblogs no ens hagués fet una explicació com la que ens va fer! Amb els exemples, la participació dels alumnes, els vídeos que ens va enseñar, la seva manera d’expressar-se…, va fer que estiguessim amb els ulls oberts tota la sessió.

 21. Fran
  febrer 17, 2008 a les 7:08 pm

  Si la classe d’en Joan va tenir tant d’èxit, crec que va ser degut a la il·lissió i passió que va possar en les seves explicacions, i també a la seva manera de comunicar-se. Té molt de carisma!

  A més, els temes dels què va parlar eren molt interessants i de gran utilitat per tots nosaltres.

  Esperem que la següent sessió sigui igual o més interessant que aquesta, i que no falti el nas de pallasso!!!

 22. febrer 17, 2008 a les 7:17 pm

  Estic amb tu Fran! espero que el següent invitat tingui tant d’èxit com en Joan!
  A més de ser interessant i de gran utilitat per a nosaltres, vam passar una bona estona.

 23. nuria
  febrer 17, 2008 a les 8:36 pm

  Sisi… Crec que estem tots d’acord en que la classe va estar molt bé!!
  Es veritat que transmetia molta il·lusió per tot el que ha fet i el que farà. Quan vaig sortir de la classe vaig pensar que ens havia explicat coses molt interessants.
  Repetiria una classe com aquesta.

 24. febrer 17, 2008 a les 9:09 pm

  Aprendre i, a més a més, amb “xarinola” està molt bé! Jo crec en els projectes de futur dels videobloggs, em semblen un espai que pot tenir molt joc i molta vida!

  Joan Planas, espero que vinguis més pels móns UICeros perque crec que hi falta una mica de xispa com la teva a les classes de comunicació! Crec que no haurien de ser tan pastelón i fer-les com tú i el Toni les feu, més amenes i divertides per aprendre-hi i, a més a més, fer-ho amb passió!

  En quant als videos, genials! Sobretot el de la dona que la canvien com si fos una “supermodelo”! A mi em va agradar molt la sessió però em quedo amb el nas de’n Joan Planas.

  Espero que hi hagi més sessions com aquestes! Dóna gust realment venir a la uni així. Crec que vem aprendre més sobre comunicació audiovisual en aquesta sessió que no en tot un curs…

 25. Cristina Suárez
  febrer 17, 2008 a les 9:24 pm

  Estic d’acord amb la majoria de companys, a mi també em va agradar la classe de dijous amb el Joan Planas, pel fet que es un noi jove amb sentit de l’humor i amb molta il·lusió pel que fa. Això es va veure reflectit a la manera de donar la classe que va ser dinàmica i entretinguda. El tema també va ajudar molt a que fos així.
  El pròxim dia quan torni esperem que no tingui problemes amb la connexió a Internet i tingui temps per acabar d’explicar-nos tot el que tenia preparat.

 26. febrer 17, 2008 a les 9:39 pm

  Què dir d’en Joan Planes? Un noi extrovertit, apassionat amb el que li agrada i amb ganes de compartir-ho amb els altres.

  La sessió la vaig trobar molt interessant. Gràcies a les seves bromes, i la seva manera de transmetre el que li agrada va ser una classe amena i dinàmica. Els exemples que ens va mostrar van estar molt encertats, tot i que eren temes que ja coneixiem, personalment mai m’havia parat a pensar les repercusions socials que han tingut els videos, com el de “air madrid”.

  Aquest convidat ha deixat el nivell bastant alt, aviam si el pròxim que vingui està a la seva alçada.

 27. oscardorado
  febrer 17, 2008 a les 10:50 pm

  La visita de Joan Planas fue muy interesante. Un tipo peculiar y 100% extrovertido que nos dió una buena clase sobre los blogs y sobre su carrera profesional.
  Fuera de lo académico decir que es una persona que supo conectar con nosotros muy rápido y que por lo que he vsito en los comentarios ha causado mucho furor.
  Es mimportante que una assignatura como esta, esté acompañada de visitas esporádicas de este calibre.
  Felicitar a Toni por invitar a Joan Planas.

 28. laia altayó
  febrer 17, 2008 a les 11:30 pm

  Com diu l’Oscar, la visita de Joan Planas va ser molt interesant. Tot un personatge i molt simpàtic per cert, però el més important és la passió que transmitía. Estem tots dacord amb que passió per les coses que fem, amb un gest o una actitud podem canviar el món, si més no, les petites coses que ens envolten.

 29. febrer 17, 2008 a les 11:43 pm

  Hola
  Yo estoy de acuerdo con la mayoría de mis compañeros en que la clase que impartió Joan Planas el pasado jueves fue realmente interesante a la par que útil. Yo aprendí muchas cosas que no tenía ni idea que existían. Pero no solo me gustó todo lo que explicó sino como lo explicó, puesto que es un chico con mucho sentido del humor que hizo una clase dinámica y divertida. La verdad es que da gusto que vengan invitados tan simpaticos y agradables que difrutan tanto con su trabajo y tienen la capacidad de transmitirlo a los demás.

 1. febrer 15, 2008 a les 3:55 pm
 2. Novembre 14, 2009 a les 4:43 pm

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: