Pàgina d'inici > nfdUIC > Novetats setmanals

Novetats setmanals

Un parell de coses sobre la setmana del 11 al 17 de febrer:

a) El dijous 14 comptarem amb un convidat. És en Joan Planas, que farà una sessió sobre videoblogging. Abans, el dimarts 12, farem tutoria dels blocs.

b) Com que encara tinc força entrades i comentaris pendents de revisió i donat que dimarts la classe és reduïda, he decidit que aquesta setmana la iniciem amb llibertat temàtica. És a dir, podeu escriure d’allò que vulgueu: jo ho llegiré, ho comentaré i ho valoraré igualment. A partir de dijous, podreu escriure sobre videoblogging.

I més novetats…

Després d’haver-hi pensat una estona, he decidit desactivar la moderació dels comentaris. M’ho ha proposat en Pol Smith en un comentari i, finalment, m’ha semblat interessant. D’entrada, perquè donarà més ritme al bloc de l’assignatura. Però també perquè no l’edició la faré a posteriori, de tal manera que allò que escriviu serà allò que es publicarà. Teniu la paella pel mànec…

Actualització (11/02/08): Sobre el contingut de les vostres entrades d’aquesta setmana, què vull dir quan parlo de tema lliure? Doncs que no us heu de limitar al tema de la setmana de l’assignatura, que a partir de dijous és el videoblogging. Ara bé, si escriviu, per exemple, de les novetats del catàleg d’Ikea, tindrà poc interès, no? Tema lliure, però que tingui alguna relació com a mínim amb l’univers que us ha portat a fer aquesta carrera de comunicació audiovisual… És un marc prou ampli com perquè us hi trobeu còmodes.

Categories:nfdUIC
 1. Eli
  febrer 10, 2008 a les 10:43 pm

  Crec que ha estat una bona opció, això de desactivar al moderació, perquè així és més fàcil que es crei debat ja que si escrius un comentari es publica a l’instant i un altre li pot respondre de manera més ràpida que no pas si l’has de moderar. Donarà més ritme i fluidesa al bloc.

  I a més, de cara a la lectura és més sencill perquè, al menys jo, em trobava en la situació d’haver de llegir 10 o 15 comentaris de cop i a més llegir els que ja t’havies llegit perquè ja no te’n recordaves a què feia referència.

  Eli ^^

 2. Pol
  febrer 11, 2008 a les 12:47 am

  Trobo que es una molt bona opció aixó de de desactivar la moderació, el temari d’aquesta setmana es lliure peró s’ha de parlar sobre mitjans audiovisuals i nous formats digitals no? No val política, esports ni altres temes suposo no? Poder es una pregunta “xorra” peró seria bo que ho aclaresim per possibles dubtes.

 3. febrer 11, 2008 a les 1:17 am

  Jo sincerament em torno boig… Arriba el moment que ja no se de que estic parlant o de que o qui estic llegint…Encara no se d’on treu la gent moments de no tornar-se boig llegint i contestant comentaris…que hi farem…

 4. Gina
  febrer 11, 2008 a les 1:27 am

  Ui… No sé jo si fer cas d’en Pol és bona idea… 😛

  En aquest cas suposu que si, jo també crec que és millor revisar els comentaris a posteriori. Més dinàmic, més llibertat, més personal…

  Però encara trobo molt més bona idea la temàtica lliure d’aquesta setmana!

 5. Eli
  febrer 11, 2008 a les 8:28 am

  Pol, a allò que tu designes com pregunta “xorra”, tranquil que jo ahir també m’ho qüestionava. jejeje.

  Eli ^^

 6. febrer 11, 2008 a les 8:35 am

  No és una pregunta xorra, és lògica. Responc amb una actualització del post.

 7. febrer 11, 2008 a les 2:47 pm

  Polete…sincerament si veus que el cinema y la política no es tan dins del que podem parlar nous formats digitals…Fes-t’ho mirar…La publicitat o marketing d’algunes empreses o grups polítics basen les seves primeres promocions en Internet.. No t’ho prenguis a malament..

 8. albertjulia
  febrer 11, 2008 a les 4:02 pm

  Per mi perfecte,un bon moment per descobrir què és el que realment ens motiva a escriure…
  Pot ser interesant i curiòs. Podem compartir idees que ens interesen i ademés tots anem a la mateixa clase.Això facilita la comunicació entre nosaltres si tenim interès en lo que escriuen els altres companys.

 9. laranna
  febrer 11, 2008 a les 4:32 pm

  Sé que encara ens falta molt per arribar al nivell polític i publicitari d’EEUU, però feia falta que diguèssim que a Espanya encara no es feien videos com el Barck Obama per a que ja n’hagi sortit un.

  Aquí us deixo l’enllaç d’uns quants cantants recolzant a Zapatero:
  http://es.youtube.com/watch?v=6a1G9VPHsVs

  Que consti que això no és campanya, és curiositat…

 10. febrer 11, 2008 a les 7:09 pm

  Son dos entradas de tema libre y dos de Videoblogs o cómo se distribuye el tema? Nos queda a libre elección?

  Lara: Me parece a mí o es bastante cutre el vídeo? No se, no le llega ni por asomo a los talones al Yes, we can. Bueno pero al menos hay ALGO 😉 Rajoy también tendrá un video? El que lo sepa que lo meta en un comentario. Puede acabar siendo inspiración para los temas libres.

 11. laranna
  febrer 11, 2008 a les 7:18 pm

  Edu, puedes entrar en mi blog, allí he hecho un comentario bastante extenso. Rajoy también tiene su canción. Yo también creo que es un poco cutre, pero Roma no se construyó en dos dias, no?

 12. febrer 11, 2008 a les 9:33 pm

  Defender la alegría… Està bé.

  Bueno llavors sobre IKEA no, jo que ja tenia l’artícle redactat… Ok, sobre formats audiovisuals i aquest món. No podem parlar sobre el dia de sant valentí dels solters?

 13. laia altayó
  febrer 11, 2008 a les 10:13 pm

  Em sembla molt acertat el que ha dit el Pol Smith perquè afavoreix la llibertat d’expressió i agilitza el tema de que la informació apareixi més ràpid!!!

 14. laia altayó
  febrer 11, 2008 a les 10:20 pm

  La llibertat en els artícles que tenim aquesta setmana, fins a on arriba? Podem comentar una notícia d’actualitat o ens hem de centrar en l’entorn bloc?

 15. febrer 12, 2008 a les 4:26 pm

  Perfecte aquesta setmana tema lliure!! Suposo que lliure vol dir que puc posar i parlar d’un video del youtube absurd i estúpid, no fa falta que sigui alguna cosa referida al món del bloc.
  Au!

 16. febrer 12, 2008 a les 4:31 pm

  No, no val qualsevol xorrada. Ja ho he dit abans, però hi insisteixo: tema lliure, però en el context dels mitjans de comunicació, de la comunicació audiovisual, internet… Però que siguin entrades amb cara i ulls. Ara bé, dit això, cadascú que ho apliqui i ja valoraré el resultat…

 17. febrer 12, 2008 a les 6:09 pm

  ok s’intentarà

 18. Eli
  febrer 15, 2008 a les 8:55 am

  Toni, aquesta setmana faràs alguna/es altra/es entrada/es sobre videobloging per així poder comentar?

  Eli ^^

 19. febrer 15, 2008 a les 8:35 pm

  Lara quina gràcia el vídeo!

  Crec com l’Edu que té molt a envejar del Yes, we can, però està clar que per algo es comença.

  El que és impressionant és la divulgació que està tenint!
  M’ha arribat també per un e-mail cadena!!!

 20. aTimoneda
  febrer 16, 2008 a les 2:58 pm

  Eis Lara!

  A mi també m’a resultat curiós aquest vídeo; encara que no entenc massa bé quin sentit té enviar-se aquest tipus de vídeo entre els usuaris de hotmail, per exemple…

  Salutacions! 😉

 21. Eli
  febrer 16, 2008 a les 3:40 pm

  Timo, la gràcia d’internet és arribar als usuaris. Així que hi ha una persona que penja un vídeo, una altra el veu i el vol compartir amb els seus amics, així que els envia el vídeo (posem per cas que per hotmail). Alhora aquests el reenvien i així successivament.

  En una campanya publicitària això és molt important, perquè tal i com va explicar en Joan Planas posant com exemple aquell vídeo de Nivea o Dove -no recordo quina empresa de cosmètics era-, entre nosaltres ens passem el vídeo. I la gran pregunta és: a qui li passem? Doncs a aquella gent que creeiem que li interessarà. Així que aquest anunci anava dirigit sobretot a noies i nosaltres el que fem és rebre’l i enviar-lo a les nostres amigues. He aquí el sentit! No sé si m’he explica’t prou bé… jejej.

  Eli ^^

 22. febrer 16, 2008 a les 3:44 pm

  La veritat és que aquesta setmana em motiva més per la llibertat de temàtica….quan vam començar l’assignatura jo pensava que cada blog tindria la seva temàtica,i vaig començar de seguida molt animada en temes de mitjans i política… Em semblava més interessant que parlar tots del mateix. I perquè segur que cadascú sap més d’un tema i em semblava que això ens aportaria més…així que aprofitaré que aquesta setmana hi ha tema lliure!!!!!!

 23. febrer 17, 2008 a les 5:10 pm

  Amb la publicitat que li estan fent al Rajoy a la Sexta amb la seva cançò (encara que s’en riguin) segur que tindrà mes vots.
  Publicitat al cap i a la fi!

  Georgina, em sembla que la següent setmana tornarem a parlar sobre el teme determinat que ens figui en Toni, així que no ens fem gaires il.lusions de poder parlar del que volguem.

  Penso que quan acabem l’assignatura cadascú pensarà si l’interessa continuar amb el seu blog i llavors parlar del que vulgui.

 24. nachogarcia
  febrer 17, 2008 a les 7:33 pm

  Jazzni, crec que tens raó a mitges, donat que si hi ha un camp on tot si val és la política i en la publicitat, això si, dintre dels paràmetres de la legalitat.

  Tota publicitat és útil, parlin bé o parlin malament el que compta és que parlin d’alguna forma.

 25. sara osuna
  febrer 17, 2008 a les 9:00 pm

  En cuanta a que en la política y la publicidad todo vale, yo no opino igual. No tengo nada en contra a que los políticos hagan publicidad o se hagan escuchar, sin embargo, si creo que es necesario cierto control. Al fin y al cabo, no decir toda la verdad no es ilegal, pero si muy peligroso cuando hablamos política, al menos en mi opinión.

 26. febrer 17, 2008 a les 9:30 pm

  Com diu en Jacinto, quan acabem l’assignatura us podreu plantejar què feu amb el bloc i de què voleu parlar. Mentrestant, aquesta setmana reprendrem els temes concrets.

 1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: