Pàgina d'inici > nfdUIC > Comentari general a la primera setmana d’activitat blocaire

Comentari general a la primera setmana d’activitat blocaire

Aquesta ha sigut la primera setmana en què heu hagut de mantenir el ritme de publicació i comentaris que se us demana en aquesta assignatura. Hi ha hagut de tot, però puc entendre unes certes dificultats inicials. A la intranet tindreu els pròxims dies una primera nota parcial i un comentari genèric. Els que aneu bé, continueu així i aneu cuidant el bloc, millorant aspectes dia a dia a banda d’allò que escriviu. Els que ja aneu endarrerits, encara teniu temps de posar-vos les piles, però cal fer-ho ja!

En general, us recordo alguns detalls:

 • Primer de tot, que hi ha coses força interessants entre els textos que he anat llegint. Us animo, com a colectiu i de forma individual, perquè us agafeu el bloc amb ganes i il·lusió. Quan hi ha passió pel que fem, es nota en el resultat. Estic força content d’aquesta primera setmana, però només és el principi.
 • Qüestions de rigor. Les entrades han de tenir enllaços i cal revisar que són correctes.
 • Els comentaris s’han de contestar. Es pot fer individualment o amb una resposta conjunta, però no es considera gaire correcte deixar algú esperant que li responguem.
 • Treballeu la barra lateral, amb les opcions de widgets. No tindrem temps per aturar-nos-hi, o sigui que ho heu d’anar explorant. Els forums i les FAQ de WordPress.com són útils.
 • El blogroll. Completeu-lo, més enllà de la llista de blogs dels companys. Exploreu la web. La llista de blocs que recomanem és també una manera d’exlicar-nos a nosaltres mateixos.
 • Us recomano la possibilitat de redactar pàgines, especialment la que es coneix com “about” o “sobre aquest bloc” o “acerca de”. Les pàgines i les entrades (posts) són coses diferents.
Categories:nfdUIC
 1. Fran
  febrer 3, 2008 a les 6:30 pm

  Eis Toni és que ens ho currem molt!! XD

  La veritat és que l’assignatura és bastant peculiar i diferent de la resta, i crec que per això hi ha gent, jo inclòs, que tenim curiositat per el tema dels blogs i per seguir avançant i aprenent amb aquesta eina que molts acabem de descobrir.

  Esperem que els temes dels que tractarem més endavant siguin igual o més interessants que aquest de la primera setmana!

 2. febrer 3, 2008 a les 9:45 pm

  Fran, jo també espero que trobeu interessants la resta de temes, però això també dependrà de la vostra curiositat i ganes de conèixer. En tot cas, si d’aquí en surten alguns blocs que es mantinguin vius, ja serà un bon resultat 🙂

 3. febrer 5, 2008 a les 12:36 am

  Toni!!!
  Doncs jo tot això al principi o veia molt complicat, però poc a poc començo a veure la llum. Crec que ha sigut difícil les primeres setmanes situar-nos a tots ja que la forma d’aprenentatge es una mica complicada però la veritat és que estic sorprès dels resultats.

 4. febrer 6, 2008 a les 8:35 pm

  Toni!

  Realment l’assignatura té un punt de raresa…i això està fent que em sigui bastant costós fer els mínims que demanes.

  Crec que és molt diferent fer un bloc i escriure quan et ve de gust i sobre temes lliures (sóc conscient que ho podria fer si el temps m’ho permetés) que no pas haver de comentar temes en concret, amb un temps determinat i amb uns mínims establerts.

  No obstant, crec que és un inici i com tot, requereix el seu esforç.

  *Georgina Arqué*

 5. febrer 6, 2008 a les 8:43 pm

  Georgina,
  És clar que requereix esforç: sou a la universitat. Entenc que us seria més fàcil escriure, per exemple, de la Penya 😉 , però amb el temps t’adonaràs que aquests mínims i els temes que us fixo us obliguen a un ritme de treball i a un esforç intel·lectual que us serà profitós. Tu treballa i la resta vindrà sol. Ànims!

 1. No trackbacks yet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: